Турчинов вчергове порівняв Росію з Радянським Союзом

Читать на русском
Секретар РНБО Олександр Турчинов заявив, що сьогоднішня політика Росії схожа на тоталітарний СРСР.

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов заявив, що сьогоднішня політика Росії схожа на тоталітарний Радянський Союз.

Про це він сказав у своєму зверненні з нагоди Дня пам’яті жертв політичних репресій, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Народного фронту».

«Сьогодні Україна вшановує пам'ять жертв політичних репресій. Суха статистика свідчить, що внаслідок політичних репресій загинули понад півмільйона українців. А скільки їх пройшли сталінськими таборами, сибірськими поселеннями, зазнали жорстоких катувань та переслідувань», – заявив Турчинов.

За його словами, те, що відбувалося у СРСР, зараз відбувається в Російської Федерації під президентством Володимира Путіна. Турчинов сказав, що політичні репресії стали нормою в сучасному російському житті.

«Те, що відбувалося в Радянському Союзі, сьогодні відбувається в тоталітарній путінській Росії, де політичні репресії стали нормою життя, так само як і на окупованих нею територіях, зокрема, в Криму. Саме там, як і 72 роки тому, знову відбувається геноцид корінного кримськотатарського народу», – зауважив секретар РНБО.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: