Пивоварський: якісні дороги в Україні можуть з'явитися вже через кілька років

Читать на русском
Радник міністра інфраструктури Андрій Пивоварський закликав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана вплинути на народних депутатів для якнайшвидшого створення Дорожнього фонду.
Андрій Пивоварський

Радник міністра інфраструктури Андрій Пивоварський закликав прем’єр-міністра Володимира Гройсмана вплинути на народних депутатів для якнайшвидшого створення Дорожнього фонду.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Пивоварський нагадав вчорашню обіцянку Гройсмана підтримати створення Дорожнього фонду та децентралізацію українських доріг.

Дорогі дороги: фінансування українських доріг у 2016 році«Слово і Діло» створило інфографіку коштів, які планують виділити на ремонт та будівництво українських доріг.

«Ми про це говорили майже 15 місяців, розробили закони, запустили їх до ВР та... не отримали підтримки депутатів. Тепер Прем'єр сказав, що до вересня 2016 року він хотів би створити Дорожній фонд та децентралізувати дорожнє господарство! Пане прем'єр, може не потрібно чекати вересня? Закони розроблені та подані до ВР. Їх можна прийняти на найближчому сесійному тижні», – заявив чиновник.

Пивоварський переконаний, що якщо Гройсман «поставить крапку» у створенні Фонду та децентралізації, тоді українці будуть мати шанс через 4-5 років їздити якісними дорогами. «Володимир Борисович, тримаємо за вас кулачки! Маю надію, вас депутати почують та підтримають. Це потрібно Україні», – резюмував радник міністра.

Нагадаємо, раніше глава уряду Володимир Гройсман назвав реконструкцію і ремонт українських доріг одним з пріоритетів діяльності Кабміну. У березні, ще будучи міністром інфраструктури, Пивоварський заявив, що на ремонт українських доріг державного та місцевого значення в поточному році буде виділено близько 20 мільярдів гривень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: