Порошенко обговорив з ООН питання відновлення Донбасу

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко обговорив із заступницею генерального секретаря ООН Гретею Фаремо питання відновлення Донбасу.

Президент України Петро Порошенко обговорив із заступницею генерального секретаря ООН, виконавчим директором управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) Гретею Фаремо питання відновлення Донбасу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

За словами прес-служби, обговорювалися питання й внутрішніх переселенців в частині гуманітарної допомоги.

«Під час зустрічі обговорювались перспективи розширення допомоги з боку організацій системи ООН у питанні надання допомоги на швидке відновлення об’єктів життєвонеобхідної інфраструктури на Донбасі та забезпечення розвитку постраждалих від російської агресії районів Донецької та Луганської областей. Окрему увагу було приділено нагальним гуманітарним потребам внутрішньо переміщених осіб в Україні», – йдеться у повідомленні.

Водночас, Порошенко наголосив на важливості отримання Україною нових джерел фінансування, у тому числі благодійних організацій та інших. Крім того, Президент домовився із заступником ООН про розгляд питання заснування нового офісу ЮНОПС в Україні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: