Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Одеської області?

Читать на русском

Слово і Діло порівнює відповідальність народних депутатів-мажоритарників, обраних по Одеській області.

«Слово і Діло» продовжує розповідати жителям України про відповідальність народних депутатів, яких народ делегував представляти свої інтереси у Верховній Раді України, обравши їх в парламент на одномандатних округах.

Сьогодні мова піде про народних обранців, обраних за мажоритарними округами Одеської області.

Найбільша кількість обіцянок роздав на сьогодні Едуард Матвійчук - 66. Це, в іншому, не дивно, з огляду на його довгу політичну кар'єру, яка триває аж з 1998 року.

З цієї кількості Матвійчук провалив 30 обіцянок. Ще 4 його обіцянки мають статус «в процесі виконання. Виконав він 32 своїх обіцянки. Рівень його відповідальності один з найвищих з одеських мажоритарників - 48%.

На другому місці за кількістю обіцянок знаходиться Антон Кіссе. Він роздав 40 обіцянок. Провалених з них 17, в процесі виконання - 12. Виконав нардеп 11 своїх зобов'язань. Рівень його відповідальності - 28%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Івано-Франківської області?«Слово і Діло» порівнює відповідальність народних депутатів України, обраних за мажоритарними округами Івано-Франківської області.

Слідом розташувався Олександр Пресман. Він роздав 34 своїх обіцянки - невиконаних з них 25. Решта перебувають в процесі. Виконаних - жодного.

У одіозного нардепа і екс-глави ЦВК Сергія Ківалова зафіксовано 30 обіцянок. Проваленнних - 13. У процесі виконання - 11. Виконаних обіцянок у Ківалова 6. Рівень відповідальності - 20%.

Віталій Барвіненко роздав 15 обіцянок. Не стримав слова нардеп 9 разів. Статус «в процесі виконання» мають 6 його обіцянок. Виконаних - жодного.

Іван Фурсін на сьогодні роздав 12 обіцянок, з яких 1 провалене. 9 його зобов'язань мають статус «в процесі виконання». Дотримав своє слово Фурсін 2 рази. Рівень його відповідальності - 17%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Вінницької області?Найбільш безвідповідальні нардепи-мажоритарники Вінницької області – Мельничук і Спориш; найвідповідальніші – Порошенко-молодший, Кучер і Македон.

На рахунку у Леоніда Климова 10 обіцянок. З них 4 невиконаних і 6 тех. Які перебувають в процесі виконання. Виконаних зобов'язань у нього немає.

У Дмитра Голубова нами зафіксовані 8 обіцянок. З цієї кількості він 2 провалив, інші мають статус «в процесі виконання». Виконаних обіцянок у нього немає.

Василь Гуляєв роздав на сьогодні 6 обіцянок. 1 обіцянку він провалив, інші перебувають в процесі. Виконаних обіцянок немає.

Олександр Урбанський роздав 5 обіцянок, з яких 2 виконав. № його обіцянки - в процесі. Рівень відповідальності - 40%.

Геннадій Чекіта роздав всього 2 обіцянки. З них він один виконав, одне - в процесі. Рівень його відповідальності - 50%.

Виходячи з вищевказаного, можна сказати, що одеські мажоритарники в більшості своїй не можуть похвалитися відповідальністю. Майже половина з 11 нардепів, 5 обранців - не виконали жодної своєї обіцянки. Відповідальність інших теж залишає бажати кращого.

Також нагадаємо, що з цього списку депутатів Голубов, Ківалов, Урбанський, Пресман, Гуляєв і Барвіненко - відомі своїм листом в ГПУ, в якому вони вимагали від Шокіна звільнення Давида Сакварелідзе.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: