Карта АТО: ситуація на сході України станом на 14 травня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 00:00 14 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Ситуація у зоні проведення АТО продовжує загострюватись. Минулої доби російсько-терористичні банди 20 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.

Обстріли

Найгарячішою точкою залишається ділянка лінії розмежування біля тимчасово окупованого Донецька. Там бойовики неодноразово відкривали вогонь по наших позиціях в районі Авдіївки з гранатометів, великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, а також мінометів калібру 82 мм. Укріплення сил АТО на підступах до Мар’їнки противник обстрілював з гранатометів, вів там вогонь і ворожий снайпер.

Неспокійно й на Маріупольському напрямку. Опорні пункти українських воїнів неподалік Широкиного та Гранітного проросійські НЗФ обстріляли з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. А в районі н. п. Новогригорівка бандити двічі били по наших позиціях з БМП.

Окрім того, вчора ввечері було зафіксовано ворожий БПЛА, який, рухаючись з території Російської Федерації, перетнув державний кордон України та проводив повітряну розвідку над тимчасово окупованими територіями.

З початку доби противник уже щонайменше двічі обстріляв опорні пункти сил АТО поблизу Новогригорівки з озброєння БМП.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: