У Києві зупинені всі незаконні будівництва – Білоцерківець

Читать на русском
Було зупинено близько 50 незаконних будівництв і демонтовано 5 споруд, побудованих на рівні до 5 поверху.

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» й радник мера Києва Дмитро Білоцерківець висловив упевненість у тому, що в столиці зупинені всі незаконні будівництва.

Про це Дмитро Білоцерківець розповів у інтерв'ю «Українським новинам», повідомляє «Слово і Діло».

«Було зупинено близько 50 незаконних будівництв і демонтовано 5 споруд, побудованих на рівні до 5 поверху. Тому ми зараз намагаємося зупинити появу нових незаконних будівництв, зрозуміти, що робити з довгобудами та з уже збудованими незаконними об'єктами», – сказав він.

Білоцерківець зазначив, що рішення цих задач вимагає великого фінансового ресурсу.

«Зараз у міста немає ані технічних, ані юридичних, ані фінансових можливостей», – пояснив Білоцерківець.

За його словами, кияни мають визначитися, чи готові вони витрачати свої гроші як платники податків «на вирішення проблем незаконних об'єктів, які були збудовані за часів «Партії регіонів» і Черновецького».

Відзначимо, що в Києві налічується кілька сотень незаконних будівництв, які перебувають на етапі продовження робіт. При цьому навіть скасування дозволів забудовники обходять через рішення судів.

За час роботи Кличка можна складати легенди про незаконні забудови Києва - активістВ рамках спецпроекуту «ОБРАНІ» активіст поділився міркуваннями відносно діяльності мера столиці та незаконної забудови Києва за час його керування.

Як повідомлялося раніше, київська міська влада продовжує «пиляти» бюджет на демонтажі незаконно встановлених МАФів, виділивши минулого року на ці цілі 6 млн грн.

Раніше Білоцерківець заявляв, що екс-глава столичної адміністрації Володимир Бондаренко був спійманий на спробі «кришування» МАФів у Києві.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: