Прикордонники затримали на Закарпатті рекордну партію контрабандних сигарет

Читать на русском
Українські прикордонники в Закарпатській області виявили партію контрабандних сигарет вартістю не менше 1 млн грн.

Працівники Державної прикордонної служби України вчора ввечері виявили на прикордонному пункті в Закарпатті в нібито порожній вантажівці рекордну партію контрабандних сигарет.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це на своїй сторінці в Facebook написав спікер ДПС Олег Слободян.

У Польщі затримали рекордну партію українського бурштинуВартість рекордної партії українського бурштину, яку зловмисники намагалися провезти в Польщу, становить понад 6 млн доларів.

«12 травня близько 22 години рекордну партію сигарет виявили прикордонники в Закарпатті. В пункті пропуску «Дякове» Мукачівського загону службова собака зреагував на вантажівку, що нібито порожня поверталася на територію Румунії. Прикордонники відразу ініціювали поглиблений огляд транспортного засобу. В результаті з подвійних стінок причепа було вилучено 202 ящики сигарет, а це 101 000 пачок. Навіть за мінімальними підрахунками, вартість партії перевищує 1 млн гривень», – повідомив Слободян.

Нагадаємо, вчора під час зустрічі Президента та прем’єр-міністра з головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем було досягнуто домовленості про впровадження змін на Західній митниці.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: