Росія відновила доступ до сайту «Крим.Реалії»

Читать на русском
Представник окупаційної адміністрації Криму Наталія Поклонська наполягає на тому, щоб доступ інтернет-користувачів до Крим.Реаліі на території Росії та Криму був закритий.

Користувачам мережі Інтернет в Росії та окупованому нею Криму відновили доступ до сайту «Крим.Реалії» після того, як редакція видання виконала поставлені вимоги.

Про це повідомляє «Слово і Діло», з посиланням на «Крим.Реалії».

«Редакція «Крим.Реалії» виконала розпорядження про зняття одного з матеріалів, в зв'язку з чим доступ до сайту відновлено», – передає слова прес-секретаря Роскомнагляду Вадима Ампелонського «Крим.Реалії».

Проте представник окупаційної адміністрації Криму, «прокурор» Наталія Поклонська наполягає на тому, щоб доступ інтернет-користувачів до «Крим.Реалії» на території Росії та Криму був закритий.

Відзначимо, що інтернет-ресурс «Крим.Реалії» був заблокований на території РФ та окупованого Криму трохи менше двох діб.

Мінінформполітики прокоментувало заборону «Крим.Реалії»Міністерство інформаційної політики України назвало заборону Крим.Реалії злочином окупаційної влади.

Як повідомлялося раніше, Поклонська підтвердила блокування «Крим.Реалії» за рішенням Роскомнагляду й зазначила, що це сталося за клопотанням прокуратури анексованого Криму.

Нагадаємо, що 6 травня в селищі Молодіжне, що в Сімферопольському районі, озброєні російські силовики намагалися вивезти на автобусах кримських татар у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: