Геращенко закрила засідання Ради: в залі були присутні лише 30 депутатів

Читать на русском
Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко закрила парламентське засідання через відсутність 226 народних депутатів у сесійній залі.
Андрій Ленський

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко закрила парламентське засідання через відсутність 226 народних депутатів у сесійній залі.

На момент дострокового закриття засідання у Верховній Раді були присутні близько 30 депутатів, повідомляє «Слово і Діло».

Під час виступу з трибуни парламенту заступника глави фракції «Опозиційного блоку» Олександра Вілкула до нього підбіг депутат від «Народного фронту» Юрій Тимошенко, а за ним й інші парламентарі. Основною претензією до Вілкула з боку Тимошенка був його виступ російською мовою.

У відповідь заступник глави «Опоблоку» заявив, що він живе у вільній країні й спілкуватиметься тією мовою, якою йому зручно. Не витримавши цієї напруги, Ірина Геращенко повідомила про закриття засідання Верховної Ради.

Низка народних депутатів, що були присутні в сесійній залі, висловили в Facebook своє невдоволення такою «ефективністю» роботи парламенту.

Нагадаємо, раніше спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив про запровадження штрафів за прогули народними депутатами парламентських засідань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: