На бурштинових копальнях відкриють станції зі спецпризначенцями

Читать на русском
На поліцейських станціях будуть задіяні працівники МВС із південних районів області, не знайомі з проблемою незаконного видобутку.

У «бурштинових» районах Рівненської області правоохоронні органи сьогодні відкриють поліцейські станції, в складі яких будуть загони спеціального призначення.

Станції діятимуть у Рокитнівському, Володимирецькому та Дубровицькому районах, розповів начальник головного управління Національної поліції в Рівненській області Сергій Князєв, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Поліцейські станції діятимуть у селах, які найбільше страждають від незаконного промислу. В складі будуть спецпризначенці, але зброю застосовуватимуть за крайньої потреби», – сказав Князєв.

За його словами, на поліцейських станціях будуть задіяні працівники МВС із південних районів області, не знайомі з проблемою незаконного видобутку.

«Це своєрідний двомісячний експеримент, який покаже, в чому наші прорахунки в боротьбі з копачами», – зазначив Князєв.

Мосійчук розповів ГПУ і СБУ, хто очолює «бурштинову мафію»Представники Нацполіціі, МВС і ГПУ заслухали доповідь народних депутатів про участь керівництва Рівненської області в незаконному видобутку бурштину

Як повідомлялося раніше, до боротьби з незаконним видобутком бурштину залучили Національну гвардію України.

Нагадаємо, що 4 квітня глава МВС України Арсен Аваков звільнив в. о. начальника Національної поліції Рівненської області Сергія Максимова, якого підозрюють у «кришуванні» незаконного видобутку бурштину в Рівненській і Житомирській областях.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: