Київ розірвав побратимські відносини з Москвою

Читать на русском

Київ розриває в односторонньому порядку всі раніше підписані договори про побратимство, партнерство та співробітництво з Москвою.
Заступник Київського міського голови Володимир Прокопів

Заступник Київського міського голови Володимир Прокопів підписав рішення Київради про розрив побратимських відносин із містом Москва.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Відповідно до рішення Київської міської ради від 11 лютого 2016 року «Про деякі питання статусу міст-побратимів міста Києва, які розташовані на території РФ», повідомляємо про те, що в зв'язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, анексією АР Крим та окупацією частини території Донецької та Луганської областей місто Київ розриває в односторонньому порядку всі раніше підписані договори про побратимство, партнерство та співробітництво з містом Москва», – йдеться в документі.

Як повідомлялося раніше, Київська міська рада вирішила розірвати побратимство з шістьма російськими містами та регіонами.

В лютому Івано-Франківськ також розірвав у односторонньому порядку партнерство з містами-побратимами з Росії – Сургутом і Серпуховим.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: