За закон під генпрокурорство Луценка «проголосував» нардеп, який перебував на лікарняному

Читать на русском

Народний депутат України від фракції Народного фронту Андрій Помазанов заявив, що його голос за законопроект під генпрокурорство Луценка зарахували, хоча сам він був на лікарняному.
Андрій Помазанов

Народний депутат України від фракції «Народного фронту» Андрій Помазанов заявив, що сьогодні перебуває вдома на лікарняному, проте на сайті Верховної Ради зафіксовано його голосування за законопроект №4645, який дає Юрію Луценку можливість стати генеральним прокурором України.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook.

Луценко стане генпрокурором до кінця дня – «БПП»У фракції «Блоку Петра Порошенка» прогнозують, що Верховна Рада України призначить Юрія Луценка на посаду генерального прокурора вже до кінця дня.

За словами Помазанова, він сьогодні вранці перебував удома на лікарняному. Коли він вирішив подивитися, хто голосував за законопроект №4645, то побачив серед тих, хто голосував «за», своє прізвище.

«Я не кажу про порушення регламенту й не кажу про кнопкодавство (а, може, технічний збій) – немає сенсу, а хто подумає, що це все одно моя позиція, я неодноразово в прямих ефірах українських телеканалів і на своїй сторінці в Фейсбуці висловлював свою позицію з цього питання», – прокоментував ситуацію Помазанов.

Пізніше цей пост був видалений із Facebook.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада ухвалила законопроект №4645, який вносить зміни до закону про діяльність Генпрокуратури. За відповідне рішення проголосували 258 народних депутатів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: