У Жебрівського відзвітували про відновлення інфраструктури Донбасу

Читать на русском
Донецька військово-цивільна адміністрація відзвітувала про кількість відновлених об'єктів інфраструктури.

Донецька військово-цивільна адміністрація відзвітувала про кількість відновлених об'єктів інфраструктури області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Донецької ВЦА.

«У центрі уваги Донецької ВЦА – реконструкція житлових будинків. На відновлення 1452 об'єктів витрачено 35,1 млн грн. Також дуже важливе значення має налагодження сталого енерго- та водопостачання. На відновлення 233 споруд витрачено 377 млн ​​грн. Реконструкція 54-х об'єктів газопостачання коштувала 10,4 млн грн, 23-х об'єктів теплопостачання - 2,8 млн грн», – повідомили в адміністрації.

Жебрівський пообіцяв відремонтувати міст між Луганською і Донецькою областямиЗа словами Жебрівського, крім моста в Лимані, обласна влада за рахунок ЄІБ планують відновити ще один міст.

Всього ж, за даними прес-служби, в Донецькій області відновили 2058 об'єктів на суму 624,3 млн грн.

Зокрема, це й об'єкти системи освіти. В адміністрації відзначили, що за час проведення АТО на території області, підконтрольній українській владі, на ремонт приміщень навчальних закладів витрачено 17,6 млн грн.

«Також в області відновлено 32 об'єкти дорожньо-транспортної інфраструктури на суму 44,6 млн грн та 19 об'єктів промисловості, що коштувало 48,2 млн грн», – додали в прес-службі.

Нагадаємо, вчора в Донецькій області вчора був відкритий міст через річку Чорний Жеребець протяжністю 85 метрів. До кінця цього року планується здати в експлуатацію ще три мости.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: