Ситуація на Донбасі продовжує погіршуватися – штаб АТО

Читать на русском
На Донбасі за минулу добу проросійські терористи 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Упродовж минулої доби проросійські терористи 15 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За даними прес-центру, велика частина обстрілів відбувалися вранці та ввечері.

У Луганській області бойовики стріляли з гранатометів у бік українських позицій у районі Попасної.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 11 травняСитуація на сході країни станом на 11 травня 2016 року. Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню.

Також бойовики відкривали вогонь по українських позиціях біля Зайцевого та Луганського. Позиції ВСУ біля Авдіївки були обстріляні із заборонених Мінськими домовленостями 82- і 120-мм мінометів.

За даними прес-центру, найбільша кількість порушень режиму припинення вогню за минулу добу сталося на маріупольському напрямку. Обстрілів зазнали укріплення українських військових біля Широкиного, Чермалика, Березового, Павлополя.

«З початку цієї доби обстріли бойовиками наших позицій тривають. Зокрема, опорні пункти сил АТО в районі Новотроїцького були обстріляні з мінометів калібрів 82 і 120 мм, а біля Широкиного – зі стрілецької зброї», – додали в штабі АТО.

Нагадаємо, вчора Служба безпеки України заявила про виявлення російського танка Т-72 і схованки з російськими протипіхотними мінами на лінії зіткнення у Волноваському районі Донецької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: