Що обіцяють міністри Кабміну Гройсмана?

Читать на русском

За минулий тиждень «Слово і Діло» зафіксувало 11 нових і 2 виконаних обіцянки членів українського уряду. Що обіцяли міністри та як виконували свої обіцянки?

Нові обіцянки

Минулого тижня по три нових обіцянки дали прем'єр-міністр Володимир Гройсман та віце-прем'єр – глава Мінрегіону Геннадій Зубко.

Гройсман пообіцяв встановити на митницях спеціальні сканери, створити міжвідомчий спецпідрозділ для боротьби з контрабандою на митницях і звернутися до СБУ та ГПУ з вимогою перевірити, як борються з контрабандою на Закарпатті.

Своєю чергою, Зубко пообіцяв на початку червня завершити кадрову ротацію в Мінрегіоні, залучити 88 млн дол. кредитних коштів для здійснення енергоефективних заходів, а також ініціювати підписання договорів ще на 106 млн дол. для цих же цілей.

Крім того, новими обіцянками відзначилися міністр екології та природних ресурсів Остап Семерак, перший віце-прем'єр - міністр економіки Степан Кубів і глава Міносвіти Лілія Гриневич.

Виконані обіцянки

Вперше за довгий час у нашому дайджесті відсутні невиконані обіцянки міністрів. Минулого тижня свого слова дотримали два члени Кабміну – Степан Кубів і глава Мін'юсту Павло Петренко.

Детальніше про те, як виконують свої обіцянки члени українського уряду, можна дізнатися в розділі «Рейтинги».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: