Співзасновник «Східного корпусу» розповів подробиці вибуху в Харкові

Читать на русском
Один із засновників руху Східний корпус Олег Ширяєв заявив, що вибух на їхній базі в тротиловому еквіваленті склав близько 200-400 грам.

Один із засновників руху «Східний корпус», керівник цивільного корпусу «Азов» у Харкові Олег Ширяєв заявив, що о 4 ранку на їхню базу закинули вибуховий пристрій, вибух якого в тротиловому еквіваленті становив близько 200-400 грам.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Як уже відомо, сьогодні, 11 травня, близько 4:00 у Харкові на базі роти патрульної служби поліції особливого призначення «Східний корпус» стався вибух. Невідомі закинули на територію бази «Східного корпусу» вибуховий пристрій – за попередніми висновками експертів, близько 200-400 грамів у тротиловому еквіваленті», – сказав Ширяєв.

За його словами, постраждалих немає, втім, вибухівка була закинута в господарську частину бази, тому було пошкоджено деяке майно та автівку роти. За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство).

«Але ми кваліфікуємо це інакше. Для нас це знак, що той шлях, яким іде рух за участю «Східного корпусу», є правильним», – зауважив засновник руху.

Пізніше з'явився відеорепортаж із місця вибуху на базі «Східного корпусу».

Взрыв на базе "Східного корпуса"Новости Харькова

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня, ЗМІ повідомили про вибух на території бази «Східного корпусу».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: