Порошенко переніс візит до Британії через депутатів

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко скасував запланований на 11-12 травня візит до Великої Британії.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко скасував запланований на 11-12 травня візит до Великобританії через провал Верховною Радою вчорашнього голосування за закон під Луценка-генпрокурора та законопроекти для співпраці з МВФ.

Як повідомляє «Слово і Діло», ця інформація з'явилася вчора ввечері на офіційному сайті Президента України.

Порошенко розглядає альтернативу ЛуценкуПетро Порошенко знову розглядає кандидатуру Павла Жебрівського на пост генерального прокурора України.

Повідомляється, що Президент переніс свій візит до Британії через ситуацію, яка склалася навколо невдалого голосування народними депутатами за закон про нового генпрокурора, а також неухвалення законів, необхідних для продовження співпраці з МВФ.

«Зараз це ті реформи, які потрібні країні. Це той випадок, коли внутрішня політика вносить корективи в міжнародну діяльність. Я продовжу консультації з депутатами», – сказав Президент.

Нагадаємо, вчора Верховна Рада так і не змогла проголосувати в першому читанні за законопроект, що вносить зміни до закону про прокуратуру й скасовує норму про наявність у кандидата на посаду генерального прокурора вищої юридичної освіти.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: