Міклош прогнозує зростання української економіки

Читать на русском
За словами члена Національної ради реформ Івана Міклоша, в найближчі роки українська екоміка може зрости на 6 відсотків.
Іван Міклош

Член національної ради реформ, екс-віце-прем'єр-міністр Словаччини Іван Міклош прогнозує українській економіці зростання за найближчі роки до 6%.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

За словами Міклоша, цього року українська економіка продемонструє зростання лишеи на 1-2%.

Міклош пояснив, чому не очолив український МінфінКолишній кандидат на посаду міністра фінансів України, словацький реформатор Іван Міклош заявив, що громадянство завадило йому очолити Мінфін.

«Цього року буде 1-2% зростання, але це просто рік відновлення. Оскільки ви піднімаєтеся з найнижчого рівня, у вас ще є шанс для дуже великого економічного зростання. За кілька років можна показати до 6% зростання. Далі можна досягти 4-5% зростання», – сказав Міклош.

Він також додав, що у зв'язку з ситуацією на Донбасі Україна втратила 20% економічних потужностей. Водночас Міклош назвав російську агресію стимулом для України швидше та радикальніше проводити реформи.

Нагадаємо, раніше Іван Міклош, який уже встиг попрацювати радником в уряді Арсенія Яценюка, розповів про майбутнє «ядро реформаторів» Кабміну Володимира Гройсмана, його склад і завдання.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: