Геращенко передумав саджати за георгіївські стрічки

Читать на русском
Народний депутат України Антон Геращенко пропонує штрафувати за носіння георгіївської стрічки на суму від 850 гривень.
Антон Геращенко

Через рік після реєстрації законопроекту про заборону георгіївської стрічки народний депутат Антон Геращенко вніс новий проект закону. Ним передбачається змінити покарання за носіння георгіївської стрічки – замість арешту на 15 діб порушників штрафуватимуть на суму до 2850 гривень.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Геращенко написав на своїй сторінці в Facebook.

За словами нардепа, він вніс на розгляд Верховної Ради свій законопроект №2987 про штрафи від 850 до 2850 гривень за носіння георгіївської стрічки.

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко пообіцяв внести до парламенту проект Закону про заборону публічного використання Георгіївської стрічкиСказано 10 травня 2015 р.Статус обіцянки: Виконано

«Буду наполягати сьогодні на внесенні його до порядку денного цього пленарного тижня. Сподіваюся, цей законопроект буде ухвалений найближчим часом Верховною Радою й носіння георгіївської стрічки з метою пропаганди «русского мира» буде дорого коштувати тим, хто досі не зрозумів, що в України свій власний шлях і доля», – додав Геращенко.

Нагадаємо, рівно рік тому Геращенко пообіцяв внести до парламенту проект закону про заборону публічного використання георгіївської стрічки як символу російської агресії проти України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: