У ЦВК пояснили, чому досі не призначені перевибори на окрузі Єремеєва

Читать на русском
Заступник голови ЦВК Андрій Магера заявив про відсутність свідоцтва про смерть нардепа Ігоря Єремеєва.
Центральна виборча комісія

Заступник голови Центральної виборчої комісії Андрій Магера заявив про відсутність свідоцтва про смерть народного депутата Ігоря Єремеєва.

Про це він сказав у прямому ефірі «112 Україна», повідомляє «Слово і Діло».

«Це питання буде розглянуто на найближчій нараді членів ЦВК, ми порадимося, але моя позиція така, що потрібно вирішувати долю цих виборів. Найбільша проблема, як на мене, на сьогоднішній день зі всіх п'яти округів – це проблема на Волині, на окрузі колишнього депутата Ігоря Єремеєва, оскільки насправді немає свідоцтва про смерть», – зазначив Магера.

За його словами, ЦВК уже зверталася до Верховної Ради й отримала від апарату парламенту відповідь. Магера також повідомив, що ЦВК зверталася й до відповідного міністерства.

Луценко сказав, коли Порошенко внесе кандидатури членів ЦВКПрезидент України Петро Порошенко вже цього тижня внесе до Верховної Ради кандидатури членів ЦВК.

«Буквально нещодавно вони відповіли, й за тією інформацією, у них немає відомостей про такі документи, які б видавалися, про смерть Єремеєва. Така ситуація на сьогоднішній день», – заявив він.

Нагадаємо, 12 серпня 2015 року в Цюріху помер нардеп Ігор Єремеєв.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: