Росіяни на Донбасі пишуть рапорти про звільнення – ГУР

Читать на русском
За даними ГУР МОУ, в квітні близько 20 російських військових написали рапорти з проханням повернути їх в Росію.

На окупованому Донбасі зростає число військовослужбовців 1-го та 2-го армійських корпусів, які бажають повернутися в Росію.

Зростання кількості бажаючих повернутися на батьківщину пов'язано з постійними бойовими втратами та небезпекою відновлення активних бойових дій із наближенням «літньої кампанії», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр Головного управління розвідки Міноборони України.

«7 травня рапорти з проханням повернути їх до Росії написали троє військовослужбовців дев'ятого окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти з місцем дислокації в Новоазовську першого армійського корпусу», – йдеться в повідомленні розвідки.

Як повідомляється, командир дев'ятої полку, полковник ЗС РФ Д. Бондарев відмовився задовольнити прохання особового складу та ініціював переведення «бунтівників» до складу п'ятої окремої мотострілкової бригади з місцем дислокації в Макіївці.

Крім цього, 8 травня рапорт на повернення в Росію подав помічник начальника штабу з позивним «Білий» із шостого окремого механізованого полку з місцем дислокації в Стаханові 2-го армійського корпусу.

Командування полку його прохання не задовольнило, вимагаючи відкликати рапорт і дочекатися планової заміни, під загрозою дострокового розірвання контракту з втратою виплат і пільг.

Нагадаємо, що за даними ГУР МОУ, в квітні близько 20 російських військових написали рапорти з проханням повернути їх в Росію.

Запеклі бої за Авдіївку: розстановка сил поблизу лінії розмежуванняБойовики проросійських угропувань продовжують ігнорувати Мінські домовленості й підганяти важку зброю, яка заборонена угодами, ближче до лінії розмежування.

Раніше повідомлялося, що через низький морально-психологічний стан і вживання великої кількості алкоголю різко збільшилася кількість небойових втрат серед російських кадрових військових на Донбасі.

Також командування ВС РФ відновило залучення представників народів Північного Кавказу до незаконних військових формувань, що діють на території окупованого Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: