Гриневич анонсувала чистки в Міністерстві освіти

Читать на русском
У Міністерстві освіти очікуються зміни, чиновники, які не поділяють погляди міністра на реформу освіти будуть звільнені.
Лілія Гриневич

Міністр освіти Лілія Гриневич заявила про підбір нової команди в своєму відомстві, першим звільнений заступник міністра Андрій Гевко.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське радіо».

«Команда повинна бути надійна і працездатна. Є кілька критеріїв: чи поділяє людина моє бачення реформ, здатність багато працювати, щоб люди були авторитетними», – пояснила Гриневич.

Гриневич розповіла, скільки заощадить на атестатах і дипломах цього рокуЕкономія державних коштів на виготовлення документів про загальну середню освіту, додатків до них, похвальних листів, похвальних грамот і нагород про досягнення в навчанні складе 7 млн ​​694 тис. грн.

Нагадаємо, що Гриневич вважає помилкою передачу фінансування професійно-технічних училищ на місцевий рівень без чіткого позначення джерел фінансування.

Як раніше повідомлялося, атестати і свідоцтва про освіту випускники 9-х та 11-х класів отримають вчасно, а вартість документів буде значно зменшена.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: