В Україні різко зросли продажі нових автобусів

Читать на русском
Лідером продажів став український виробник марки АТАМАН, продукція якої зайняла близько третини ринку (продано 109 автобусів). За рік компанія поліпшила показник продажів в п'ять разів.

Українська економіка продовжує відновлюватися, за підсумками чотирьох місяців 2016 року український ринок нових автобусів показав впевнене зростання в 2,3 рази в порівнянні з аналогічним періодом 2015 року.

Всього з січня по квітень в Україні продали 345 нових автобусів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Укравтопром».

Лідером продажів став український виробник марки АТАМАН, продукція якої зайняла близько третини ринку (продано 109 автобусів). За рік компанія поліпшила показник продажів в п'ять разів.

Автобуси марки РУТА, вироблені на заводі в місті Часів Яр (Донецька область), виявилися на другому місці по продажах, охопивши 16% ринку. За період з січня по квітень на дороги України вийшли 56 нових РУТ, або на 8% більше в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

На третьому місці російські ПАЗи, що зайняли 12% ринку нових автобусів. При цьому реалізація автобусів марки ПАЗ в Україні збільшилася в 4,5 рази до 41 шт.

Четверту сходинку рейтингу і 11% ринку (37 автобусів) зайняла російська марка ГАЗ. Свій результат річної давності ГАЗ збільшив в 2,5 рази.

Економіка в «тіні»: створити легко, знищити складноЗа даними Міністерства економічного розвитку та торгівлі України, за результатами проведених досліджень, рівень тіньової економіки в Україні став рекордним з 2007 року.

Замикають п'ятірку лідерів автобуси запорізького автозаводу марки I-VAN, які охопили 10% продажів. З початку року було зареєстровано 36 нових I-VAN в порівнянні з 1 шт. за той же період минулого року.

Нагадаємо, що промислове виробництво в Україні показало зростання в лютому 2016 року вперше за три роки і склало 7,6% в порівнянні з аналогічним місяцем 2015 року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: