Держприкордонслужба упередила ввезення на територію ОРДЛО 3 млн рублів

Читать на русском
Прикордонники ініціювали додаткову перевірку транспортного засобу через сильне хвилювання громадянина.

Співробітники Держприкордонслужби виявили 3 мільйони російських рублів на контрольному пункті «Зайцеве», що на лінії розмежування в Донецькій області.

Спробу перевезти кошти на тимчасово окуповану територію здійснив громадянин України, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр ДПСУ.

Як повідомляється, чоловік прямував на підконтрольну бойовикам територію на автомобілі «Фольксваген Транспортер».

«Він перевозив велику кількість коштів, які знайшли під час огляду спільно з представниками фіскальної служби. 3 мільйони рублів РФ були заховані в подвійному дні дорожньої сумки і його особистих речах», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники ініціювали додаткову перевірку транспортного засобу через сильне хвилювання громадянина. Зараз він переданий представникам ДФС прийняття правового рішення.

ДПСУ перевірить співробітників на адмінкордонах з Кримом на факти корупціїДПСУ проведе в своїх рядах перевірку на адміністративних кордонах з окупованим Кримом на факт корупції.

Як раніше повідомлялося, співробітники Державної прикордонної служби України на контрольно-пропускному пункті «Новотроїцьке» затримали громадянку при спробі дати хабар розміром 1000 грн за провезення партії одягу через лінію розмежування на окупований Донбас.

Нагадаємо, що Державна прикордонна служба України з початку 2016 року відмовила у в'їзді на територію України понад тисячу громадян Російської Федерації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: