Насалик вирішив завалити електроенергією Європу

Читать на русском
Для забезпечення експорту енергії планується завантажити потужності вітчизняної теплогенерації і додаткового видобутку 3 млн тон вугілля марки Г.
Ігор Насалик

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України підготувало проект постанови «Про експорт електроенергії», згідно з якою предбачається різке зростання експорту електроенергії в країни Європи.

Про це повідомляє прес-служба міністерства, посилаючись на його главу Ігоря Насалика, передає «Слово Діло».

«Якщо документ буде прийнятий, ми почнемо масово, у великій кількості експортувати електроенергію. Спочатку буде відновлений експорт до Білорусі, Молдови та в Польщу», – цитує главу Міненерговугілля прес-служба.

Для забезпечення експорту енергії планується завантажити потужності вітчизняної теплогенерації. Так, Ігор Насалик стверджує, що зростання експорту електроенергії потребує додаткового спалювання близько 3 млн тонн вугілля газової групи.

Від депутата до міністра: як виконують свої обіцянки Кубів, Насалик, Кутовий і Семерак?Як виконують свої обіцянки новоспечені міністри-колишні нардепи Кубів, Насалик, Кутовий і Семерак?

Нагадаємо, що раніше Ігор Насалик анонсував Концепцію реформування вугільної галузі, згідно з якою огульного закриття шахт не буде.

А також назвав умови, за яких Україна буде купувати російський газ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: