Українці розкритикували заяву Розенка про відмову від газу в селі

Читать на русском

6 травня віце-прем'єр-міністр Павло Розенко запропонував жителям сіл відмовитися від використання природного газу. Користувачі соцмереж відреагували на заяву чиновника.

Сьогодні, 6 травня, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко запропонував жителям сільської місцевості задуматися над повною відмовою від споживання газу. На досить дивну пропозицію чиновника відразу ж бурхливо відреагували багато користувачів соцмереж – політики, експерти та блогери. «Слово і Діло» прослідкувало за реакцією українців.

Більшість коментаторів різко засудили заяву віце-прем'єра. Народний депутат від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук на своїй сторінці в Facebook написав: «Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко, який в олігархічному уряді Порошенка-Гройсмана відповідає за соціальну політику, заявив, що українські селяни мають повністю відмовитися від споживання природного газу. У відповідь селяни Полтавщини пропонують пану Розенку та його колегам по офшорно-олігархічній банді відмовитися від споживання молока, картоплі, м'яса, хліба та іншої сільськогосподарської продукції».

Глава УНА-УНСО Костянтин Вінницький згадав екс-президента України Януковича та оприлюднив на своїй сторінці таку картинку:

Заступник голови комітету Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки Ольга Белькова заступилася за Розенка. На своїй сторінці в Facebook вона написала: «Конкретний випадок, коли з мухи зробили слона заради скандалу, – телефонують журналісти й запитують, як можна прокоментувати те, що сказав Розенко про «необхідність відмовитися селянам від газу».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: