Розенко сподівається до кінця року впровадити пенсійну реформу

Читать на русском
Майбутнє пенсійної системи – це коли українець зможе отримувати пенсію з трьох джерел: солідарного рівня, накопичувального та недержавного пенсійного страхування.
Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко висловив надію, що впровадження трирівневої системи пенсійного забезпечення буде підтримане парламентом цього року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Кабінету міністрів України.

«Урядові законопроекти вже внесені на розгляд парламенту. Сподіваюся, пенсійна реформа буде проведена цього року», – підкреслив Павло Розенко.

За його словами, майбутнє пенсійної системи – це коли українець зможе отримувати пенсію з трьох джерел: солідарного рівня, накопичувального та недержавного пенсійного страхування.

Експерт: пенсійна система в Україні – це суцільна корупція та «мертві душі»Експерт проаналізував проблему верифікації соцвиплат та прокоментував рішення Мінсоцполітики зупинити виплату соцгарантій переселенцям, що повернулися на окуповані території.

«Цю можливість ми маємо українцям відкрити», – зазначив Павло Розенко.

Нагадаємо, що 19 квітня на ранковому засіданні Верховна Рада ухвалила три законопроекти про внесення змін до пенсійного законодавства.

Як повідомлялося раніше, Пенсійний фонд виконав Бюджет-2015 із профіцитом у 867,77 млн ​​грн.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: