Чи братиме «Опоблок» участь у голосуваннях? Експерт прокоментувала обіцянку Рабіновича

Читать на русском

Звісно, «Опозиційний блок» братиме участь у голосуваннях, проте можливі якісь демонстрації та публічні блокування трибуни.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловила політтехнолог Катерина Одарченко, аналізуючи обіцянку нардепа Вадима Рабіновича.

Вадим РабіновичНародний депутат України
Рабінович заявив, що «Опоблок» більше не братиме участі у голосуваннях Верховної РадиСказано 13 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

Нагадаємо, Вадим Рабінович заявив, що фракція «Опозиційного блоку» не підтримає жоден законопроект, який буде винесений на голосування у Верховній Раді VIII скликання.

«Якщо говорити про голосування «Опозиційного блоку», він не є гомогенним. Там є декілька сфер впливу. Зараз триває боротьба між інвесторами «Опозиційного блоку» з приводу того, хто поведу цю політичну силу на вибори. Тому ми спостерігаємо зменшення їх електоральної активності. Звісно, вони будуть голосувати. Я думаю, що йдеться про голосування за якісь ініціативи нового Кабінету міністрів, які будуть критикуватись «Опозиційним блоком» як неконструктивні, тому що такою є їхня публічна позиція. Я думаю, що можливі якісь демонстрації, публічні блокування трибуни та інші методи, характерні для опозиції», – переконана експерт.

Будет ли «Опоблок» участвовать в голосованиях? Эксперт прокомментировала обещание РабиновичаSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: