Дно Перемоги: українці відреагували на відео з онукою російського ветерана

Читать на русском

Напередодні 9 травня в Росії зняли відео, на якому дівчинка намалювала історію свого прадіда його прахом. Слово і Діло відстежило реакцію українців на черговий шедевр російської пропаганди

Напередодні Дня Перемоги в Росії знову намацали дно. Вчора ввечері на одному з каналів YouTube з'явилося відео дуже дивного змісту. На ньому дівчинка десяти років розповідає історію свого прадіда, ветерана Другої світової війни. Свою розповідь вона супроводжує нехитрими малюнками на... останках свого прадіда, розсипаних на склі.

Дівчинка старанно виводить пальцем свастики та сумні смайлики на останках померлого родича й розповідає, як той боровся з фашистами та Гітлером.

Відео відразу ж викликало величезний ажіотаж серед українців. Практично всі коментарі користувачів соціальних мереж мали негативний характер, а багато хто почав насміхатися над черговим божевіллям росіян на культі Перемоги.

«Слово і Діло» зібрало найцікавіші, на нашу думку, коментарі користувачів соцмереж про дивний спосіб самовираження маленької росіянки.

І навіть деякі росіяни визнали всю абсурдність того, що відбувається. Зокрема, мешканець Санкт-Петербурга Олександр Грата у себе на сторінці в Facebook написав: «Доброго ранку, Рассєя. Йди все прахом – так, напевно, можна назвати це відео. Дівчинка висипала з урни прах свого прадіда й намалювала його життя в картинках...».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: