Бальцерович розповів, що потрібно зробити Україні для економічного зростання

Читать на русском
Бальцерович заявив, що Україна має продовжувати зміцнювати стабільність фінансового сектора та економіки.

Співголова групи стратегічних радників із підтримки реформ в Україні Лєшек Бальцерович заявив, що Україна має продовжувати зміцнювати стабільність фінансового сектора та економіки.

Про це він розповів під час брифінгу, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

За словами Бальцеровича, Україна має 4 головні цілі, які допоможуть країні в економічному зростанні.

Порошенко розповів, чим Бальцерович займатиметься в УкраїніКолишній міністр фінансів Польщі Лєшек Бальцерович став координатором української Дорадчої ради та займеться питанням проведення реформ.

«По-перше, зміцнення стабільності фінансів, Бюджету, банківської системи та економіки. Це дуже важливо для людей. Дуже погано, якщо є криза, фіскальна криза. І це дуже важлива передумова, щоб зміцнити економічне зростання. По-друге, реформи для зміцнення економічного зростання... По-третє, зміцнення законної держави, це включає боротьбу з корупцією. І, по-четверте, це перебудова держави, структури держави, включаючи справжню децентралізацію», – наголосив він.

Бальцерович додав, що Україні слід крокувати шляхом реформ, які допоможуть у підвищенні економічних показників. Також він нагадав про необхідність їх підтримки не лише в уряді, а й у Верховній Раді.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: