Стала відома дата приїзду в Україну місії МВФ

Читать на русском
Місія Міжнародного валютного фонду прибуде для роботи в Україні після завершення травневих свят.

Місія Міжнародного валютного фонду працюватиме в Києві з 10 по 18 травня.

Про це йдеться в сьогоднішньому повідомленні Фонду, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Представники МВФ на чолі з Роном Ван Руденом приїдуть до столиці України, щоб вдруге переглянути програму розширеного фінансування EFF.

Данилюк розповів, за якої умови МВФ може змінити правила кредитування УкраїниЯкщо зростання економіки України «не буде вписуватись» у критерії програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, МВФ може переглянути свої вимоги.

«Місія продовжить на політичному рівні дискусії з українською владою в контексті другого перегляду програми, підтримуваної фінансуванням в рамках угоди EFF», – прокоментував ситуацію постійний представник МВФ в Україні Жером Ваше.

Як відзначають експерти, по суті, головною метою приїзду місії в Україні є оцінка фіскальних і монетарних показників у контексті проведених урядом реформ.

Нагадаємо, 21 квітня про готовність представників Фонду відвідати Київ заявила глава Національного банку України Валерія Гонтарева.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: