У Держприкордонслужбі розповіли, скільки росіян завернули назад на батьківщину

Читать на русском
Через непідтвердженість мети поїздки було відмовлено у в'їзді на територію України 655 громадянам РФ.

Державна прикордонна служба України з початку 2016 року відмовила у в'їзді на територію України понад тисячі громадян Російської Федерації.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Протягом 2016 року у в'їзді на територію України відмовлено 1316 громадянам Російської Федерації», – поінформували в Державній прикордонній службі України у відповіді на інформаційний запит агентства.

Як повідомляється, через непідтвердженість мети поїздки було відмовлено у в'їзді на територію України 655 громадянам РФ. Ще 285 особам було відмовлено через недійсні документи.

«Через перевищення терміну реєстрації було відмовлено 149 особам, з причини обмеження в'їзду-виїзду відмовлено 136 особам», – повідомили у відповіді на запит.

Держприкордонслужба: Порошенко поставив завдання відновити контроль за кордоном до кінця рокуГлава Держави все ще вірить у виконання Мінських домовленостей та планує відновити контроль над державним кордоном до кінця 2015 року.

Раніше в Держприкордонслужбі України повідомили, що з квітня до листопаду з метою зниження рівня злочинної діяльності на державному кордоні в прикордонних районах та областях проведуть спецоперацію «Кордон-2016».

Нагадаємо, що в березні Держприкордонслужба не пустила понад 300 тисяч гривень на окуповану територію.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: