Бойовики почали активніше стежити за силами АТО – Тимчук

Читать на русском
Координатор Інформаційного спротиву Дмитро Тимчук заявив, що бойовики на Донбасі активніше шпигують за силами АТО.
Дмитро Тимчук

Народний депутат України, координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук повідомив, що проросійські бойовики на Донбасі проводять розвідку сил АТО.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тимчук написав на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, терористи проводять активну розвідку бойових порядків українських військ у зоні АТО.

Карта АТО: ситуація на сході України станом на 4 травняСитуація на сході країни станом на 00:00 4 травня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів.

«Відзначається активізація ведення терористами радіотехнічної розвідки відразу на декількох напрямках – район на південь від Донецька (від Оленівки до Гранітного), на північ від Луганська (район Станиці Луганської, Щастя), Горлівський «кут» (практично вся Світлодарська дуга та райони на північ від Ясинуватої)», – заявив Тимчук.

Також він зазначив, що ватажок бойовиків так званої «ДНР» Олександр Захарченко створив полк особистої охорони після поширення чуток про «ліквідаційні команди» СБУ та ССО. Підрозділ налічуватиме 1200 осіб.

Тимчук додав, що на швейній фабриці в Донецьку на замовлення «ДНР» шиють велику партію військової форми українського зразка з шевронами підрозділів ЗСУ (79-ї бригади), а також батальйону «Айдар».

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу бойовики обстріляли позиції українських військових 13 разів зі стрілецької зброї та гранатометів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: