Новопризначений голова Луганської ВЦА не виконав популістську обіцянку

Читать на русском
Новопризначений керівник Луганської ВЦА Юрій Гарбуз не виконав популістську обіцянку про здешевлення кредитів для жителів сіл до 3-5 відсотків річних.

Новопризначений керівник Луганської військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз не виконав популістську обіцянку про здешевлення кредитів для жителів сіл до 3-5% річних.

Відповідне зобов'язання губернатора Луганщини «Слово і Діло» зафіксувало ще під час парламентських виборів 2014 року.

Станом на 29 квітня 2016 року народний депутат Юрій Гарбуз не вніс до ВРУ жодної законодавчої ініціативи щодо здешевлення селянам кредитів до 3-5% річних.

Водночас, оскільки основним регулятором кредитних ставок для суб'єктів господарювання в Україні є Національний банк України, а не Верховна Рада, «Слово і Діло» розцінює цю передвиборчу обіцянку глави Луганської ВЦА як популістичну та надає їй статус «не виконано».

Нагадаємо, на парламентських виборах 2014 року кандидат у народні депутати України за одномандатним виборчим округом №114 Юрій Гарбуз у своїй програмі пообіцяв домогтися здешевлення селянам кредитів за європейськими зразками до 3-5% річних.

Загалом Юрій Гарбуз дав 14 обіцянок, з яких 5 є виконаними, ще 1 – перебуває в процесі виконання. Рівень його відповідальності складає 36%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: