В «ІС» розповіли, де на Донбасі варто очікувати загострення

Читать на русском
Серед бойовиків ДНР поширюється інформація про підготовку наступу сил АТО, у зв'язку з чим перші збираються посилити бойові дії на двох напрямках.

Серед бойовиків самопроголошеної «ДНР» продовжує поширюватись інформація про підготовку наступу сил АТО.

У зв'язку з цим противник активно нарощує сили для відбиття можливих атак з боку української армії, пише «Слово і Діло» з посиланням на Facebook координатора групи «Інформаційний Спротив», народного депутата Дмитра Тимчука.

«Розвідувальні органи і підрозділи обох «армійських корпусів» бойовиків закритим циркуляром зорієнтовані на «...необхідність нарощування зусиль в оперативно-тактичній зоні у зв'язку з наявністю явних ознак підготовки противником (тобто ЗС України – прим.) широкомасштабного наступу... ». У зв'язку з чим відразу на декількох ділянках відзначається активізація розвідки терористів (збільшено кількість спостерігачів на передньому краї, активізувалася агентурна розвідка на звільненій території, якій поставлено завдання відслідковувати місця розташування пунктів управління сил АТО, великих залізничних станцій і рух техніки на основних магістралях)», – повідомляє Тимчук.

Експерт: якщо з РФ знімуть санкції, проект «Новоросія» продовжатьКонфліктолог-міжнародник прокоментував заяву Джеффрі Пайєтта про те, що проект Новоросія помер, та пояснив, чому РФ не відступить від свого плану щодо Донбасу.

Також він зазначає, що серед бойовиків ходять чутки про можливе рішення командування першого армійського корпусу «ДНР» про активізацію бойових дій на Маріупольської та Горлівському напрямках.

«Одночасно серед бойовиків поширюються чутки про рішення командування «1-го АК» протягом найближчих тижнів активізувати бойові дії на Маріупольському й Горлівському напрямках «для відбиття атак ЗСУ», – написав народний депутат.

Нагадаємо, як вчора повідомляло «Слово і Діло», за даними розвідки, на контрольовану сепаратистами територію прибула військова техніка з Росії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: