Бойовики «взялися» за демонтаж Алчевського меткомбінату – розвідка

Читать на русском
Проросійські бойовики сьогодні почали демонтаж і вивіз обладнання з території Алчевського металургійного комбінату.

Головне управління розвідки Міноборони України повідомляє про те, що бойовики і далі руйнують інфраструктуру і промислові об'єкти Донбасу. На даний момент, зафіксований демонтаж Алчевського металургійного комбінату.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на Укрінформ.

«Триває знищення інфраструктури та промислових об'єктів на тимчасово окупованих територіях Донбасу. 3 травня військовослужбовцями 4 окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК (Луганськ) ВС РФ розпочато демонтаж та вивезення обладнання з території Алчевського металургійного комбінату», - йдеться в повідомленні.

Раніше, в розвідці повідомили про те, що «найманці» демонтували та вивозили устаткування з шахти в Ровеньках Луганської області. Всіх працівників шахти звільнили.

Крім того, відомо про постачання пально-мастильних матеріалів з території РФ. Зокрема, на базу зберігання пально-мастильних матеріалів (Ровеньки) 2 АК (Луганськ) ВС РФ прибуло чотири цистерни (200 тонн) з дизельним паливом.

При цьому, важливо, що бойовики продовжують накопичувати військове обладнання та розмістили «Гради», танки й артсистеми поблизу Первомайська та Озерянівки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: