Біля залізничного вокзалу в Одесі виявили пакунок із гранатами

Читать на русском
Поблизу Куликового поля, де сьогодні планувалися акції з приводу другої річниці одеської трагедії, знайшли пакунок із боєприпасами.
Фото: "Думская"

У підземному переході поблизу Куликового поля в Одесі знайшли пакунок із гранатами, на місці працює слідчо-оперативна група та фахівці-вибухотехніки.

Повідомлення про небезпечну знахідку надійшло приблизно об 11 годині ранку в понеділок, повідомляє з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Одеській області «Слово і Діло».

У свою чергу, місцеве видання «Думская» уточнює, що в пакунку було 3 гранати. Подробиць інциденту правоохоронці поки що не повідомляють.

АТО: на Великдень активність бойовиків знизиласьУпродовж минулої доби проросійські терористи на переважній більшості територій дотримувались режиму припинення вогню.

Відомо також, що сьогодні надійшло повідомлення про замінування Куликового поля – площі навпроти одеського Будинку профспілок, де й відбувалися трагічні події 2014 року. Наразі площа оточена щільним кільцем силовиків.

Нагадаємо, раніше працівники Служби безпеки України виявили в передмісті обласного центру схованку з великою кількістю боєприпасів, закладену активістами руху «Антимайдан». В СБУ вважають, що вони могли бути використані під час масових акцій в Одесі 2 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: