В поліції розповіли подробиці стрілянини в центрі Києва

Читать на русском
Пораненого в голову в центрі столиці 30-річного чоловіка доставили до лікарні, повідомили в прес-службі Національної поліції.

У суботу в центрі Києва, на Бессарабській площі, стався конфлікт, що переріс у бійку, а згодом один із її учасників кілька разів вистрілив у голову своєму опоненту із травматичної зброї.

Надзвичайна подія сталася близько 15:00, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

«Попередньо встановлено, що близько 15:00 на Бессарабській площі між групою громадян стався інцидент, який переріс у бійку. Під час конфлікту одна людина отримала поранення. Попередньо – з травматичної зброї», – заявили у прес-службі Національної поліції в місті Києві.

Експерт про рівень злочинності: з війни ніхто не повертається без зброї чи вибухівкиЕксперт правоохоронних органів проаналізував заяву глави Нацполіції про те, що кількість злочинів у столиці зросла на 45%.

Там також зазначили, що особа потерпілого вже встановлена – ним виявився уродженець Кіровоградської області 1986 року народження.

«Зусилля правоохоронців спрямовані на з’ясування усіх деталей скоєння цього правопорушення. Зараз нами встановлюються обставини події та особи тих, хто причетний до скоєння правопорушення. На даний час вони ще не затримані», – додали у прес-службі НПУ.

При цьому очевидці стверджують, що постріл здійснив високий чоловік, який утік, забравши з собою зброю.

Нагадаємо, днями невідомі з вогнепальної зброї обстріляли пасажирський автобус, що прямував із Одеси до Києва.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: