СБУ направила до Одеси бойові підрозділи з АТО

Читать на русском
Служба безпеки України направила в Одесу кілька бойових підрозділів Альфи, що проходять службу в зоні проведення антитерористичної операції.

Для попередження провокацій в Одесі під час Великодніх та травневих свят Служба безпеки України направила до міста кілька підрозділів центру спецоперацій «Альфа», що постійно дислокуються в зоні АТО.

Про це в коментарі телеканалу «112 Україна» повідомив керівник апарату СБУ Олександр Ткачук, інформує «Слово і Діло».

«Враховуючи можливу підготовку до насильницьких дій та безпорядків у Одесі на травневі свята проросійськими силами, голова СБУ прийняв рішення про те, щоб додатково направити з району АТО до Одеси бойові підрозділи. Це декілька підрозділів «Шайтанбату». Це одне з управлінь центру спецоперацій «Альфа», яке постійно дислокується в зоні АТО та бере участь безпосередньо в бойових операціях. Їх називають «хірургами війни». Вони будуть перебувати на свята на бойовому чергуванні, а у разі появи якоїсь додаткової інформації про можливі загрози будуть невідкладно на неї реагувати», – запевнив Ткачук.

Нагадаємо, як сьогодні писало «Слово і Діло», сьогодні на Куликове поле в Одесі була виведена військова техніка Національної гвардії.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: