Активісти «Антимайдану» в Одесі збиралися застосувати вибухівку і гранати – СБУ

Читать на русском
Знайдене під Одесою сховище вибухівки і гранат заклали активісти Антимайдану, які збиралися використати все це 2 травня на Куликовому полі.

2 травня на Куликовому полі під час масових акцій могли бути використані гранати та вибухівка.

Про це в ефірі «112 Україна» розказав керівник апарату голови СБУ Олександр Ткачук, передає «Слово і Діло».

Зокрема, коментуючи знайдене сьогодні спецслужбою сховище боєприпасів у передмісті Одеси, Ткачук зазначив, що заходи зі встановлення тих осіб, які безпосередньо його заклали, встановлюються, однак уже достеменно відомо, що це представники руху «Антимайдан».

Суд дозволив проведення зборів на Куликовому полі в ОдесіОдеський окружний адмінсуд дозволив проведення акцій та зборів у період травневих свят на Куликовому полі.

«Зараз продовжуються заходи по встановленню тих осіб, які заклали цю схованку. Наразі нам вже достовірно відомо, що це активісти руху «Антимайдан». Ці люди планували використати вибухові речовини, гранати під час масових заходів на травневі свята. Нам відомо про те, що вони дійсно планували їх... на Куликовому полі застосувати. Ми продовжуємо працювати», – поінформував Ткачук.

Раніше керівник апарату голови СБУ зазначав, що до міста для попередження провокацій прибули декілька підрозділів «Альфи», що базуються в зоні проведення АТО.

Як відомо, посилити заходи безпеки в обласному центрі закликав Президента Міхеіл Саакашвілі, назвавши події в місті такими, що мають «усі ознаки розпаду держави».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: