Кіровоградський мер так і не зміг впорядкувати стоянку біля обласної дитячої лікарні

Читать на русском
Мер Кіровограда Андрій Райкович не впорався з обіцянкою щодо впорядкування в’їзду для автомобілів швидкої допомоги до обласної дитячої лікарні.
Андрій Райкович

Міський голова Кіровограда Андрій Райкович провалив обіцянку щодо впорядкування в’їзду та стоянки для автомобілів швидкої допомоги обласної дитячої лікарні.

Відповідне зобов’язання мера обласного центру «Слово і Діло» зафіксувало ще 9 грудня 2015 року.

«Зараз триває ремонт приміщень дитячої обласної лікарні, вона змінюється на очах. Безумовно, лікарня потребує стоянки для автотранспорту, щоб було зручно привозити сюди маленьких пацієнтів. І така стоянка обов’язково тут буде», – сказав у грудні минулого року кіровоградський мер.

Андрій РайковичМіський голова Кропивницького
Райкович пообіцяв облаштувати стоянку для автотранспорту біля дитячої обласної лікарніСказано 9 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

1 лютого 2016 року «Слово і Діло» з’ясувало, що в цьому районі перегляд транспортних комунікацій, який дозволив би автомобілям швидкої допомоги безперешкодно заїжджати на територію лікарні, так і не був проведений. Тоді весь вільний простір перед фасадною частиною головного корпусу лікарні займали припарковані авто, а ділянку навпроти – торгові точки, в тому числі – магазинчики «Ятрань». Як відомо, з 2011 року Райкович очолював ТОВ «М’ясокомбінат Ятрань».

22 квітня «Слово і Діло» знову поцікавилося станом облаштування стоянки перед обласною дитячою лікарнею й дізналося, що за кошти міського бюджету жодні роботи на зазначеній ділянці не проводилися. Про це аналітикам проекту розповів заступник міського голови Кіровограда Олександр Грабенко.

Таким чином, ця обіцянка Райковича отримує статус «не виконано», як і ще 2 його публічних зобов’язання. Дізнатися, що саме наобіцяв кіровоградцям їхній мер та як він дотримує слова, можна в його профілі на «Слові і Ділі». Рейтинг відповідальності українських мерів доступний за посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: