Народні депутати різко відреагували на заяву заступника голови МЗС України

Читать на русском
Самопоміч хоче звільнити заступника міністра закордонних справ Вадима Пристайка, а Ігор Мосійчук пообіцяв принести до Ради пістолет.

«Об'єднання «Самопоміч» прокоментувало заяву заступника міністра закордонних справ України Вадима Пристайка про підготовку законопроекту про вибори на окупованих територіях Донбасу.

Нардеп від «Радикальної партії» Ігор Мосійчук також не утримався від критики рішення МЗС і відреагував цілком в дусі своєї політсили, повідомляє «Слово і Діло».

В партії вважають, що заява заступника міністра є неприпустимою та такою, що загрожує суверенітету України. Також, на думку нардепів, таке рішення було прийнято Пристайком із порушенням службових повноважень.

Безсмертний розповів про перспективи виборів на ДонбасіПроведення виборів на Донбасі поки що неможливе технічно, розповів екс-представник України в Тристоронній контактній групі Роман Безсмертний.

«Вибори в Донецьку та Луганську можливі лише після повного відновлення суверенітету України на всій території Донеччини та Луганщини та усунення наслідків російської окупації», – заявили в партії.

«Самопоміч» вимагає звільнити Пристайка з посади, а від голови відомства Павла Клімкіна – відзвітувати перед парламентом.

Народний депутат від «Радикальної партії Ляшка» Ігор Мосійчук також відреагував на заяву Пристайка: він заявив, що в разі проходження сепаратистів до Верховної Ради прийде на пленарне засідання з пістолетом. Про це нардеп написав на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, Вадим Пристайко заявив про розробку законопроекту, який дозволить незабаром провести вибори на окупованому Донбасі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: