Імовірний керівник Луганської ВЦА: як виконує обіцянки нардеп Юрій Гарбуз?

Читать на русском
Замінити Георгія Туку на посаді керівника Луганської військово-цивільної адміністрації може Юрій Гарбуз.

Сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація про звільнення Георгія Туки з посади керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації. Його наступником може стати народний депутат України від фракції «Блоку Петра Порошенка» Юрій Гарбуз.

Таку інформацію надав керівник Лисичанської міської організації «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Віталій Шведов, повідомляє «Слово і Діло».

За його словами, Президент України Петро Порошенко вже сьогодні представить нового главу Луганської військово-цивільної адміністрації. На переконання Шведова, ним стане депутат Верховної Ради Юрій Гарбуз. Так хто ж такий цей нардеп від «БПП» та як він виконує свої обіцянки?

У 1992 році Юрій Гарбуз заснував фермерське господарство «Гарбуз Ю. Г.», а рік потому створив асоціацію фермерських господарств «Надія». З 2005 до 2006 року був головою Марківської районної державної адміністрації Луганської області, а з 2006 до 2010 року – головою Марківської районної ради.

Після 2010 року пішов із політики й аж у січні 2014 року був призначений на посаду голови Міловської районної державної адміністрації, з якої звільнився у квітні 2014 року. Через півроку брав участь у парламентських виборах та був обраний народним депутатом України.

Гарбуз пообіцяв домогтись збільшення фінансування медициниСказано 11 вересня 2014 р.Статус обіцянки: Виконано

«Слово і Діло» зафіксувало 13 обіцянок Юрія Гарбуза. Всі вони є передвиборчими. Так, нардеп не зміг домогтися повернення в державну власність стратегічних об'єктів, надання безвідсоткових позик на купівлю житла та інших.

Водночас Юрій Гарбуз виконав власні передвиборчі обіцянки про збільшення фінансування медицини, ухвалення законів про підвищення статусу та розміри гарантованої оплати праці та інших передвиборчих зобов'язань.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: