У Мінську не змогли домовитися про обмін полоненими

Читать на русском
Підгрупа змогла узгодити відкриття пропускного пункту в Станиці Луганській із 30 квітня, а також домовилася координувати роботу пропускного пункту в населеному пункті Золоте.

У гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи з питань України не досягли домовленостей щодо обміну військовополоненими.

Про це поінформував журналістів у Мінську спеціальний представник ОБСЄ Мартін Сайдік, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«На жаль, мушу зазначити, що домовленості про звільнення утримуваних осіб, особливо важливі перед Великоднем, не були досягнуті. Роботу з цього питання плануємо продовжити на наступному засіданні», – сказав Сайдік.

Геращенко розповіла, на що піде Україна заради повернення полоненихЗгідно з інформацією Служби безпеки України, сьогодні в заручниках перебувають 137 осіб. Україна вже зробила кілька пропозицій щодо обміну полоненими.

Водночас підгрупа змогла узгодити відкриття пропускного пункту в Станиці Луганській із 30 квітня, а також домовилася координувати роботу пропускного пункту в Золотому.

Як повідомлялося раніше, окупанти Донбасу приховують частину заручників від влади України.

Безвісти зниклими в зоні проведення антитерористичної операції на сьогодні вважаються 648 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: