Одеська міськрада відновила роботу – Боровик

Читать на русском
Депутат Одеської міськради Саша Боровик заявив, що вчора міськрада все ж відновила свою роботу.
Саша Боровик

Радник Міхеіла Саакашвілі, депутат Одеської міської ради Саша Боровик заявив, що сесія Одеської міськради вчора все ж відбулася.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Боровик написав на своїй сторінці в Facebook.

«В Одесі вчора пройшла сесія міськради, депутати зібралися, незважаючи на те, що раніше було заявлено про її скасування в зв'язку із заворушеннями на Думській площі у вівторок, коли на порозі міськради заступник мера пан Бриндак вступив у бійку з одним з активістів і розбив йому обличчя – факт, якому не приділили особливої уваги медіа», – написав Боровик.

Кишкар пояснив, чому Одесі потрібен новий мерНародний депутат України від «Блоку Петра Порошенка» Павло Кишкар запропонував одеситам обрати нового мера.

Він зазначив, що на сесії в основному вирішувалися земельні питання.

Також він заявив, що на його помічницю було скоєно замах. Ірині Соловйовій невідомі напередодні сесії міськради підірвали автомобіль.

Нагадаємо, раніше Боровик заявив, що мер Одеси Геннадій Труханов скасував сесію міської ради й терміново вилетів за кордон.

Пізніше Одеська міська рада відмовився голосувати за створення комісії з розслідування подій у ніч на 26 квітня, коли невідомі силою розігнали мітинг проти мера міста Геннадія Труханова.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: