Бойовики обстрілювали українські позиції до опівночі – штаб АТО

Читать на русском
Упродовж минулої доби проросійські бойовики 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових.

Упродовж минулої доби терористи так званих «ЛНР» і «ДНР» 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Повідомляється, що велика частина обстрілів (20) відбувалася в проміжку між 18:00 та опівніччю.

Бойовики відкривали вогонь із забороненої Мінськими домовленостями зброї – великокаліберних мінометів 80 і 120 мм у районі Мар'їнки.

Бойовики обстріляли Авдіївку із заборонених мінометів – штаб АТОБойовики так званих республік вчергове обстріляли із заборонених мінометів калібру 82 та 120 міліметрів позиції українських військовослужбовців в Авдіївці.

«Неспокійно було й у районі Авдіївки, противник вів вогонь по наших укріпленнях із мінометів калібру 82 мм. Опорні пункти сил АТО на підступах до Луганського та Зайцевого, що на Горлівсько-Світлодарській дузі, бойовики обстріляли з великокаліберних кулеметів і автоматичних станкових гранатометів», – повідомляють у штабі.

Прес-центр також повідомив про обстріл на маріупольському напрямку в районі Широкиного та Новотроїцького. Там бойовики також застосовували міномети калібру 82 мм.

«На Луганщині було відносно спокійно, проте вже з початку цього періоду поблизу Щастя противник бив із гранатометів і стрілецької зброї. А наші позиції в районі Новотроїцького були обстріляні із мінометів калібру 120 мм», – підсумували в штабі АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: