Савченко отримала документи на екстрадицію

Читать на русском
Савченко вручили документи, які вона повинна заповнити, щоб бути виданою Україні, повідомляє її сестра.
Надія Савченко

Українській льотчиці Надії Савченко, яка перебуває в російському СІЗО, видали для заповнення документи, необхідні для її екстрадиції в Україну.

Про це повідомила її сестра Віра, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Вона зараз заповнює документи: заяву, біографічні дані та ін. Як сказав начальник в'язниці Калганов, вони необхідні для екстрадиції. Їй сказали, що ці документи за процедурою необхідно заповнити для екстрадиції. Будемо сподіватися, що це так», – заявила Віра Савченко в коментарі одному з українських телеканалів.

У той же час, сестра незаконно засудженої льотчиці побоюється фальсифікації документів, адже, існує небезпека, що заповнені Надією документи можуть згодом бути використані для її етапування. За словами Віри Савченко, на початку судового процесу над Надею її вже обманювали із заповненням документів.

Віра Савченко зазначила, що стан здоров'я Надії задовільний, вона вже може приймати нормальну їжу, проте страждає на набряк ніг.

Нагадаємо, днями Петро Порошенко заявив, що вже знає дату звільнення Савченко, оскільки попередньо обговорив її з російським президентом Володимиром Путіним.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: