Гройсман звернеться до НАБУ щодо скандального заступника Семерака

Читать на русском
Прем'єр Володимир Гройсман звернеться до НАБУ з приводу корупційного скандалу, пов'язаного із заступником міністра екології та природних ресурсів.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман звернеться до Національного антикорупційного бюро з приводу корупційного скандалу, пов'язаного із заступником міністра екології та природних ресурсів.

Про це написав прес-секретар глави Кабміна Дмитро Столярчук, пише «Слово і Діло».

За словами Гройсмана, НАБУ має перевірити причетність заступника глави Мінекології Віктора Канцурака до корупційного скандалу з тендерним комітетом ще за часів президентства Віктора Януковича.

«Гройсман звернеться до НАБУ, щоб вони перевірили звинувачення щодо Канцурака. Вимагає від міністрів більш ретельно підбирати собі заступників», – сказав Столярчук.

Нагадаємо, вчора, 26 квітня, сайт «Наші гроші» оприлюднив інформацію про причетність нового заступника міністра екології та природних ресурсів Остапа Семерака Віктора Канцурака до скандалу з тендерним комітетом.

За їхньою інформацією, в 2011 році, коли Канцурак входив до складу тендерного комітету Мінекології, стався скандал. Під час закупівлі супутникових знімків території України австрійська фірма Austroplan Austrian Engineering GMBH вимагала за них 49,38 млн гривень, тоді як Харківська національна академія міського господарства пропонувала ці фото за 250 тис. гривень. У результаті тендер виграла австрійська фірма.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: