Одеська міськрада відмовилася розслідувати розгін «антитрухановського Майдану»

Читать на русском
Одеська міська рада не підтримала ініціативу Саші Боровика про створення комісії з розслідування розгону антитрухановського Майдану.

Радник Міхеіла Саакашвілі Саша Боровик заявив, що Одеська міська рада відмовилась голосувати за створення комісії з розслідування подій у ніч на 26 квітня, коли невідомі силою розігнали мітинг проти мера міста Геннадія Труханова.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Одеська міськрада сьогодні відмовилася слухати або голосувати за мою пропозицію про створення комісії з розслідування нападу на Одеський Майдан у ніч на 26 квітня. Замість цього Труханов запевнив, що завтра підпише наказ про громадську комісію, яка в короткі терміни проведе незалежне розслідування», – заявив Боровик.

На Труханова подали заяву до НАБУЗа словами Боровика, СБУ розслідує корупційні схеми одеського міського голови Геннадія Труханова.

Також він анонсував на сьогодні віче, на якому буде оголошено про створення альтернативної комісії із 7 осіб. За словами Боровика, комісія заслухає мера міста, муніципальні служби, які підозрюються в співучасті, а також учасників мітингу й тих, хто на них нападав.

Нагадаємо, вчора, після нічного розгону невідомими акції протесту проти мера Одеси Геннадія Труханова, приблизно о 12:00 працівники патрульної поліції намагалися розігнати учасників акції ще раз.

Раніше колишній народний депутат України Єгор Фірсов опублікував документи, що доводять факт наявності у мера Одеси Геннадія Труханова паспорта громадянина Російської Федерації.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: