Нефьодов розповів про скандал із держзакупівлями в Дніпропетровську (доповнено)

Читать на русском
Заступник глави Мінекономіки Максим Нефьодов заявив, що Дніпропетровська міськрада вивела із системи публічних електронних закупівель деякі напрями.
Максим Нефьодов

Заступник міністра економічного розвитку та торгівлі Максим Нефьодов заявив, що Дніпропетровська міська рада вивела із системи публічних електронних закупівель деякі напрями.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Дніпропетровська міськрада вивела із системи публічних електронних закупівель ProZorro комунальне, житлове господарство, метрополітен та капітальне будівництво до 1 серпня 2016 року», – заявив Нефьодов.

За його словами, причиною цього рішення міськрада називає ухвалення бюджету лише 30 березня цього року та «з огляду на виняткову потребу».

Україна з 1 квітня переходить на держзакупівлі в електронному форматіЦентральні органи влади України з 1 квітня переходять на систему електронних держзакупівель на базі платформи ProZorro.

«Тепер, очевидно, намагатимуться встигнути все «правильно» протендерити до серпня, бо лише міські чиновники вручну зможуть обрати найбільш якісного постачальника», – наголосив заступник глави Мінекономіки.

Нефьодов також звернувся до чинного мера міста Бориса Філатова й заявив, що Міністерство не вітає такий крок міської влади.

Пізніше міський голова Дніпропетровська відповів на пост Нефьодова. За словами Філатова, це чергова хвиля «зрадофільства». Він запропонував заступнику глави Мінекономіки уважніше читати ухвалені міськрадою рішення, але по суті запитання так і не відповів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: